.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 2

Solocarrière Loredana start met Top 10-hit.


Vier singles verdwijnen deze week van het toneel. De “Kersmedley” van Mieke & Luc Van Meeuwen stond amper twee weken genoteerd. Verder zijn ook “Oh Champs Elysees” van Danny Fabry, “Samen zijn” van Sammy Moore en Steve Tielens met “The show must go on” uitgezongen.



“De Buren” van Mira komen nieuw binnen op 49. Carnaval is in zicht en daarvoor kunnen we terecht op 48 met Sammy Baker en “Geef mij de sleutel van jouw voordeur”. Ghost Rockers geven “Alles” op 44. 39 is voor Jonas Winterland met “Denk dan aan vandaag”.



Het gaat uitstekend met Loredana. Haar eerste solonummer “Ochtendzon” klimt van 11 naar 10. “Kom uit de kast” van Els De Schepper verliest twee plaatsen en bevindt zich op 9. Dean gaat er twee plaatsen op vooruit met “Déjà vu” en hij belandt nu op 8. Ook Amaryllis Temmerman klimt één plaatsje met “Ik mis je zo”, van 7 naar 8. Van 4 naar 6 gaat het voor “Chaos” van Bazart. Status quo op 5 is er voor Tourist LeMC & Bart Peeters met “Meester kunstenaar”. Het Zesde Metaal en “Naar de wuppe” springt van 6 naar 4. De Top 3 blijft onveranderd met Bazart en “Nacht” op 3. “Goud” van diezelfde Bazart geraakt ook na 67 weken nog niet uitgezongen. Deze week staan ze nog steeds op plaats 2. Dit betekent dat Van Echelpoel met “Ziet em duun” al voor de zesde week op nummer 1 staat!



Tekst: Nico Vanaken