.
Tom Helsen
vrijdag 16 april 2021

Ultratop 50 Vlaams Week 16

Tom Helsen komt samen met Kim Konings de top 10 binnen.

“De tijd dringt” van Kommil Foo, “Vergeet de tijd” van Regi & Camille én Abou feat. Gewoon Tom met “Geachte Ik” verlaten deze week de Vlaamse Ultratop 50.

Met “Vuur op het water” komen Steven Lambert feat. Lex binnen op 50. Ingrii & Luc Caals verschijnen met “Ik zie een ster” op 41. Met “Waanzin” is Yong Yello de hoogste nieuwkomer, op 19.

“Telescoop” van Tom Helsen feat. Kim Konings springt van 23 op 10. Ook nieuw in de top 10 is Het Zesde Metaal. Hun nieuwste single, “Geef mie nen dag” gaat er twee plaatsen op vooruit en komt terecht op 9. ”Als je hem achterlaat” van Jérémie Vrielynck wint één plaats en belandt op 8. “Denk maar niet aan morgen” van Bazart gaat van 8 naar 7. “Op een dag” van Tinne Oltmans klimt van 7 naar 6. Tourist LeMC feat. Meskerem Mees blijven staat in “Niemandsland” op nummer 5. Eén plaats verlies, van 3 naar 4 is er voor Jaap Reesema & Pommelien Thijs en “Nu wij niet meer praten”. De omgekeerde beweging, van 4 naar 3 maken Cleymans & Van Geel met hun “En route”. Vorige week nog op 1, maar deze week weer op 2, het “Vuurwerk” van Camille is een beetje gedoofd. Op deze manier bezet “1 op een miljoen” van Metejoor & Babet opnieuw de eerste plaats.

(Nico Vanaken)

Bio van Tom Helsen

Meer Over:

Tom Helsen