.
News Image

Ultratop 50 Vlaams Week 1

Bazart neemt vliegende start in 2017.


In de eerste hitlijst van 2017 vallen vier nummers uit de boot. Dat zijn Fleddy Melculy en “Geen vlees wel vis”, Niels & Wiels met “Een beetje anders”, Christoff met “Ogen weer geopend” en tenslotte Dennie Damaro en “'k ben sinterklaas niet”.



De “Radetsky March” van Eric Flanders is nieuw op 50. Yvette Ravell en “Ik verlang naar jou” vinden we op 48. 41 is voor Jackobond en “Een eiland in groen en blauw”. “Ga door” van Maarten Cox staat als hoogste nieuwkomer op nummer 30.



Het is geen prettige “Déjà vu” voor Dean, nu hij van 8 naar 10 moet. Net als vorige week staan Laura Lynn & Guillaume Devos met “100000 vragen” op 9. “Ik mis je zo” van Amaryllis Temmerman klimt van 10 naar 8. Els De Schepper en “Kom uit de kast” blijft steken op 7. “Naar de wuppe” van Het Zesde Metaal verliest twee plaatsen en staat op 6. Status quo is er op 5 voor “Meester kunstenaar” van Tourist LeMC & Bart Peeters. Op nummer 4 krijgen we een ongewone bezetting van de groep Bazart. Hun nummer “Chaos” stijgt sterk van 15 naar 4. De andere twee grote hits van Bazart, namelijk “Nacht” en “Goud” blijven respectievelijk staan op 3 en 2.

Dit betekent dat Van Echelpoel met “Ziet em duun” al voor de vijfde week de Ultratop aanvoert.



Tekst: Nico Vanaken


Meest recente foto’s van Dean, Laura Lynn, Guillaume Devos, Amaryllis Temmerman, Els de Schepper, Het Zesde Metaal, Tourist LeMC, Bart Peeters, Bazart en Van Echelpoel: