.
News Image

Udo stelt cd Over Prinsen, Over Draken voor

Na zes jaar eindelijk nog eens een album.


De warmste stem van het land gaat door merg en been op zijn nieuwe Nederlandstalige album 'Over Prinsen, Over Draken'. Udo stelde zonet in Aartselaar zijn nieuwe album voor. Eindelijk nog eens een nieuwe cd voor Udo, dat is een tijdje geleden. Meer dan zes jaar ondertussen. In het najaar van 2010 verscheen het album Barrières.



​De zanger is maar wat tevreden met het nieuwe album. Hij mocht zijn eigen ding doen en legde zijn hele hart en ziel in de muziek voor dit album. Udo: “Ons hart is tegelijk een broos orgaan en een stevige motor, die talrijke kamertjes herbergt. Volgestouwd met emoties, heeft elk klein vertrek zichtbare en onzichtbare deuren, ramen en vensters. Soms op een kier, dan weer wagenwijd open, op slot of compleet dichtgelast, verstopt voor de buitenwereld. De afgelopen jaren verzamelde ik liedjes die me raakten en/of dewelke ik schreef in een sentimentele opwelling. Ik deel ze graag met u...”



Een album recht uit het hart waar puurheid en liefde centraal staan. De single 'Zielsveel van jou' raakte bij iedereen een gevoelige snaar. An Lemmens werd zelfs tot tranen toe ontroerd bij Belgium’s Got Talent tijdens een trapeze-act op Udo’s gevoelige nummer. De video ging viraal en de single belande prompt in de top 3 van iTunes… Kruip onder een warm deken, luister, geniet.