.
News Image

Twee bekenden richten Pure Entertainment op

Pure Entertainment, niet zomaar een nieuw label.


Pure Entertainment is niet zomaar een nieuw label en managementsbedrijf, het is een all-in-one concept dat hun artiesten van A tot Z begeleidt en is daarmee ook een primeur voor Vlaanderen.



Eric De Clercq (manager van Pure Entertainment) : we weten allemaal dat het tegenwoordig heel moeilijk is voor artiesten om hun droom waar te maken. De hele muziekindustrie heeft de laatste jaren een volledige facelift gekregen en vele artiesten vinden er hun weg niet direct in zodat er veel talent verloren gaat. Wij willen hen daarin bijstaan en hen begeleiden van scratch tot een succesvolle carrière. We kiezen resoluut voor kwaliteit en omringen ons daarom ook met een super professioneel team voor de producties en videoclips.




Patrick Hamilton (producer van oa Katherine Jenkins, Fernando Varela, …..enz) : Veel artiesten vragen mij hoe hun single het grote publiek kan bereiken, waar ze het best terecht kunnen voor hun videoclips, of ze een manager nodig hebben,…enz. Mijn werk als producer zit er normaalgezien op eenmaal de mix af is maar ik vind het dan zo jammer als ik zie dat er soms verkeerde keuzes gemaakt worden naar hoes, foto’s, videoclips,promo…enz toe. Succes is als een puzzel, alle stukjes moeten kloppen. Ik denk dat Pure Entertainment voor vele artiesten dé oplossing is en een succesvolle formule zal zijn.



Eric : met Pure Entertainment gaan we ons niet beperken tot artiesten uit één bepaald genre, we willen zo breed mogelijk gaan en artiesten uit verschillende genres aantrekken en een kans geven.



De eerste release onder het nieuwe Pure Entertainment label is de single van Kim Dejonghe ‘Met hart en ziel’, meteen goed voor een A-rotatie op Radio-2 en de volle steun van de vrije zenders en te zien op Ment TV.



Eric : Straks komt er ook een verrassende nieuwe single van Dina Rodrigues aan en met Kelsey Adams slaan we dan weer een heel andere weg in. Ja, we zijn heel gemotiveerd en zitten zeker niet stil….



Bio van Kim Dejonghe en Dina Rodrigues