.
Trisha en Kurt
woensdag 1 juli 2015

Trisha aan de deur gezet

De problemen met Ignace komen daar nog bovenop.

Zangeres Trisha heeft ondertussen meer slecht nieuws moeten verwerken. Dat lezen we deze week in Tv Familie. Enkele maanden geleden raakte bekend dat de zangeres halftijds werkte. De zangeres werkte part-time bij een autoverhuurbedrijf. Daar werkte ze 4,5 uur per dag. Op woensdag was Trisha zelfs de ganse vrij. Ideaal zou je dan denken want op die manier was Trisha elke namiddag vrij en kon ze zich vrij houden om op te treden. Bovendien kon ze zo ook haar dochter op school afhalen. Maar wat lezen we nu in de Tv Familie van deze week? Trisha is door haar werkgever ontslagen. Volgens haar gewezen baas kon hij echt niet anders dan Trisha haar C4 te geven.

Trisha had best een leuke job en deed haar werk ook goed maar ze was meer afwezig dan dat ze aan het werk was. Trisha werkte al part-time maar toch lukte het niet om haar werk te combineren met haar carrière als zangeres. Haar ex-baas Ilyes had er op een bepaald ogenblik genoeg van en heeft haar op 12 juni aan de deur gezet. De man is een persoonlijke vriend van Trisha maar hij moet zijn zaak ook op goede manier runnen en een administratief bediende die er meer niet dan wel is, is niet goed voor de zaak.

Het ziet er dus naar uit dat Trisha zal moeten leven van haar optredens. Trisha heeft best een drukke zomer maar het kan eigenlijk nog stukken beter. Zo heeft de zangeres in de maand juli slechts 11 optredens. In augustus staan er maar 12 optredens in haar agenda. Opvallend is dat daar weinig of geen grote en bekende evenementen tussen staan. Toch vormt dat geen probleem. Zolang Trisha kan optreden, kan ze centjes verdienen. En die heeft ze nodig om haar advocaat te kunnen betalen. Gelukkig is er ook goed nieuws. Na een moeilijke periode staat Trisha er weer en zal ze voor de eerste keer een single uitbrengen onder haar eigen label. Kissy Kissy” is de titel van het nummer en is vanaf 13 juli verkrijgbaar op i-Tunes.

Bio van Trisha en Ignace Crombé

Meer Over:

Trisha Ignace Crombé