.
News Image

Tranen bij afscheid Viv in Familie

Viv zegt dan toch vaarwel.


Vorige week kondigde ze haar vertrek al aan en maandagavond was het al zover: Viv nam in de aflevering van maandagavond afscheid van Benny (Govert Deploige) en zijn gezin. Het was meteen ook de laatste scène van actrice Ini Massez, die sinds 2016 de rol van Viv vertolkte.

De aflevering van maandag begon meteen erg emotioneel. Viv zegt de familie Coppens vaarwel om in Limburg een nieuwe job als inwonende nanny aan te nemen. Een drastische beslissing waarin haar onbeantwoorde liefde voor Benny zeker een rol heeft gespeeld. “Zeg niet: tot ziens. Zeg: tot vaarwel”, klinken haar laatste woorden.



Ini Massez blikt met heel veel enthousiasme terug op haar tijd bij Familie, maar kiest er nu zelf voor om zich te focussen op nieuwe projecten. “Ik heb de voorbije maanden met veel plezier op de set in Boortmeerbeek gestaan en in de huid van Viv gekropen”, klinkt het. Er was van begin af aan afgesproken dat het om een tijdelijke rol zou gaan: het was dus een gepland afscheid zeg maar (lacht). Ik heb Familie ook altijd gecombineerd met andere tv-projecten. Die zuurstof heb ik nodig. Maar wie weet duikt Viv vroeg of laat nog eens op in het leven van de familie Coppens (knipoog).”

Maar waarom zei Viv bij haar afscheid dan vaarwel? Ons lijkt de kans klein dat we Viv snel terug in Familie zien opduiken maar bij Familie weet je maar nooit.


Bio van Ini Massez

Meer Over:

Ini Massez Familie

Bio van Govert Deploige

Meer Over:

Govert Deploige