You are here

Tranen bij afscheid Leen Van den Bossche bij Familie

12/01/2018 20:32-

En ook Viv stapt op!

Het is gebeurd: Leen Van den Bossche en haar gezin zullen na vrijdagavond niet meer in Familie te zien zijn. Vrijdagavond zagen de kijkers hoe Leen, Faroud en haar zoontje Arthur afscheid namen van de familie. Enkele maanden geleden raakte het nieuws bekend dat Cathérine Kools Familie verlaat. "In onderling overleg" klonk het toen maar de geruchten gingen de ronde dat Cathérine Kools een tijdje geleden van de makers van Familie te horen kreeg dat zij de samenwerking gingen stopzetten. Wat er ook van is, voor Cathérine Kools zit haar periode bij Familie erop, het is over en uit. Het afscheid van Leen was aangekondigd en de kijkers hadden ook al door dat Leen, Faroud en Arthur naar Afrika zouden verhuizen. Faroud zei bij zijn vertrek "Tot binnenkort". Maar de kans dat we Leen en Faroud snel weer zullen zien lijkt vrij klein te zijn.

En ook Leen had het moeilijk bij haar afscheid. In tranen vertelde ze tegen haar familie dat ze haar niet mogen vergeten. "Ik zie jullie allemaal héél graag, niet vergeten", klonk het. En weg van Leen. Veel sneller dan de kijkers hadden verwacht. Het vertrek van Leen zat namelijk al in het begin van de aflevering. De kijkers hadden dat snelle afscheid zonder twijfel op het einde van de aflevering verwacht. Maar ook op het einde zat een grote verrassing want ook Viv kondigt haar vertrek aan.

Eerder deze week raakte bekend dat Ini Massez de soap ook zou verlaten. Haar personage Viv verdwijnt binnenkort uit de soap. Maar zou dat afscheid er al zo snel komen? Met die vraag duiken de kijkers van Familie het weekend in. In Familie was te zien hoe Viv afscheid kwam nemen van Stefanie Coppens en Patrick Pauwels. Die schrikken wanneeer Viv vertelt dat ze gaat verhuizen. Maar hoe zal Benny reageren op het vertrek van Viv? Viv was namelijk verliefd op Benny maar die papt sinds een tijdje aan met Robyn. Zal Viv volgende week al verdwijnen of zal Benny haar vertrek nog wat kunnen uitstellen? Want één ding is zeker: Viv vertrekt. De vraag is nu nog: wanneer?