.
News Image

Toppers in Vlaanderen Feest op Een

Wie komt er naar de opname van Vlaanderen Feest in Antwerpen?


Eén viert de Vlaamse feestdag met live muziekshow vanuit Antwerpen. Op maandag 11 juli vat Peter Van de Veire post op de Grote Markt in Antwerpen voor een feestelijke muziekshow op de Vlaamse feestdag in het kader van 'Vlaanderen Feest!'. Ze plaatst het orgelpunt op de 11-daagse ter gelegenheid van 11 juli, die de voorbije dagen in honderden initiatieven en evenementen overal in Vlaanderen open waaierde in aanloop van de Vlaamse feestdag. De show ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse gemeenschap brengt een heleboel topartiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek brengen. Het wordt een mix van de allergrootste Vlaamse klassiekers, de beste actuele hits en enkele verrassende muzikale combinaties.

Enkele reeds bevestigde artiesten zijn Raymond van het Groenewoud, Stan Van Samang, Dana Winner, Will Tura, K3, Niels Destadsbader, Christoff, Laura Lynn, KIA, Willy Sommers, Pieter Embrechts en De Romeo´s.

Meest recente foto’s van Raymond van het Groenewoud, Will Tura, K3, Peter Van de Veire, Stan Van Samang, Dana Winner, Niels Destadsbader, Christoff, Laura Lynn, KIA, Willy Sommers, Pieter Embrechts en De Romeo's: