You are here

Toni Coppers roept de hulp in van zijn lezers en in jacht op seriemoordenaar

08/10/2017 20:00-

Dertiende Liese Meerhout-thriller wordt gelanceerd met opvallende campagne.

Op vrijdag 13 oktober verschijnt Nooit meer alleen, de dertiende thriller rond Liese Meerhout en de tweede dit jaar, na De zomer van de doden. Van de Liese Meerhout-reeks werden er intussen al meer dan 100.000 exemplaren verkocht.
2017 was een druk jaar voor Toni Coppers. Naast de beide Liese Meerhout titels leverde hij het scenario voor Fanny K, de spin-off van De Kiekeboes en schreef hij -op vraag van de erven van René Magritte- de misdaadroman De zaak Magritte, waarin hij het gloednieuwe personage Alex Berger introduceert.
In het spoor van een moordenaar: een boekenjacht in Antwerpen!

In Nooit meer alleen wordt Liese Meerhout geconfronteerd met een seriemoordenaar die op een lugubere manier zijn vaardigheden verfijnt op katten. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer het eerste menselijk slachtoffer zal worden gevonden. De klok tikt…
Vanaf vrijdag 13 oktober laat Toni elke dag een pakketje achter op plaatsen die relevant zijn voor de zoektocht naar de seriemoordenaar. Via de Facebookpagina van Toni Coppers en WPG wordt er elke dag een foto vrijgegeven van de plek waar het verstopt zit. In het pakketje: een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek, tickets voor de Boekenbeurs én een extra beloning: een persoonlijke ontmoeting tijdens de Boekenbeurs, met een hapje en een drankje.

Over Nooit meer alleen
In een rustige Antwerpse buitenwijk komt een alleenstaande vrouw met een vreemd verhaal bij de politie: vanuit haar tuin heeft ze de gordijnen in haar slaapkamer zien bewegen. Ze is er zeker van dat er af en toe een vreemde in haar huis rondloopt. Ondertussen is er in de volkse wijk Seefhoek iets sinisters aan de hand: katten worden ritueel vermoord, hun lijfjes verminkt en vastgespijkerd op deuren en hekken. Als er steeds meer dode katten worden aangetroffen, trekt commissaris Liese Meerhout het onderzoek naar zich toe. Liese is ervan overtuigd dat de tijd dringt en dat de zaak veel erger kan worden. Iemand oefent op dieren omdat hem voorlopig de moed ontbreekt voor de volgende stap: een eerste menselijk slachtoffer maken…

Koop hier de nieuwe Coppers

Meer nieuws over:

Toni Coppers

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling In De Naam Van De Vader

Toni Coppers - Antwerpen - 20/09/2016

Boekvoorstelling

Toni Coppers - Antwerpen - 22/09/2015

Gerelateerde bio's: