.
News Image

Tom Helsen gaat af in The Voice Van Vlaanderen

Tom Helsen: ik ben niet door de blind auditions geraakt.


Tom Helsen ging dinsdag zijn kans wagen bij The Voice Van Vlaanderen. Bij VTM zijn de audities van The Voice Van Vlaanderen gestart en Tom Helsen besloot zich in te schrijven. Tenminste, dat beweert hij op Facebook. Zooooo blij dat ik dit niet langer voor mezelf moet houden! Ik heb lang getwijfeld maar me uiteindelijk toch ingeschreven. WISH ME LUCK!​ schreef hij dinsdag op Facebook. Maar dinsdagavond liep het avontuur af al voor de zanger. Ik heb het liefste dat jullie het via mij zelf vernemen en niet via den dag allemaal: ik ben niet door de blind auditions geraakt. Ik zag blijkbaar nog veel te goed. Jammer​, schreef Tom op Facebook.



​Tom Helsen in The Voice Van Vlaanderen? Klinkt ongeloofwaardig maar hij bleef volhouden.

​Tot hij woensdag dit publiceerde:A.Toch even de details ivm mijn voice deelname. Twas heel spannend! ik vroeg me af of ze mijn stem gingen herkennen dus daarom heb ik proberen iets anders te doen waardoor het misschien minder goed overkwam, ik weet het niet. Ze verschoten wel allemaal toen ze zich achteraf omdraaiden en waren precies een beetje beschaamd in mijn plaats. Ze zeiden dat het niet overtuigend genoeg klonk en ze wisten wel dat ik normaal beter kon maar dat het er op die moment voor hen gewoon niet te goei uitkwam. Maar dat ik zeker moest blijven voortdoen met wat ik bezig was omdat ik het zo slecht toch nog niet deed. TOCH NIET ZO SLECHT !?!? Wat weten zij er nu van! Zij zitten daar gewoon voor hun eigen promo en om hun zalen voller te krijgen en om meer platen te verkopen en omdat ze er heel veel geld voor krijgen. Zij zitten immers niks in met de kandidaten en volgen hen ook niet verder op als de camera's stoppen met draaien ! Ik doe er NOOIT meer aan mee !

B.Mijn schoonbroer werkt op de medialaan en ik had vorige week zijn fiets geleend en had zijn fietssleuteltje nog op zak. Dus sprong ik ff bij de VTM binnen om dat sleuteltje af te geven. Toen zag hij daar dat the voice plakkaat en zei : hey ga daar maar eens naast zitten dan maken we een grappige foto gniffel gniffel!

Ok ff deze post want sommige mensen zijn duidelijk een beetje in de war : welk verhaal zou er nu echt gebeurd zijn, A of B? (-;



Het juiste antwoord zal ongetwijfeld B zijn.