.
News Image

Toch nog liefdesbreuk na Temptation Island

Waar liep het fout?


Dan doe je eens mee aan de ultieme relatietest omdat je relatie toch niet zo optimaal is, blijk je die al bij al vrij goed te overleven. En dan kom je gelukkig thuis en gaat het leven gewoon verder. Het is één van de vier koppels van het meest recente seizoen van Temptation Island overkomen. Eind maart konden de kijker van het verleidingsprogramma Temptation Island zien dat twee van de koppels uit elkaar gingen. De twee andere koppels leken de ultieme relatietest meer dan overleefd te hebben maar nu is er toch minder leuk nieuws: enkele weken geleden is het bij één van de koppels toch nog foutgelopen.



Het Vlaamse koppel Jolien en Luc besloten bij het laatste kampvuur ook samen te blijven. Opdracht geslaagd? Op het eiland viel op dat vooral Jolien elke vorm van verleiding door de mannelijke vrijgezellen probleemloos kon weerstaan. Zij wou aan Luc bewijzen dat hij de ware voor haar was. Alleen wat het vlees van Luc een beetje zwakker. Vooral als de drank vlot vloeide, liet Luc zich wel eens gaan. Ondanks het feit dat hij een geoefend whiskey-drinker is, zorgde de duivel in het drankje ervoor dat hij bijzonder close was met een verleidster. En dat was niet voor het eerst. Jolien had Luc eerder ook al zien kussen met een ander meisje.



Luc was woensdagavond te gast in het programma Generation M op radio MNM. Presentatrice Karolien Debecker vroeg Luc of hij nog altijd samen was met Jolien en op die vraag moest Luc met spijt in het hart negatief antwoorden. Neen, dat is een klein bommetje dat ik hier op de radio gooi maar we zijn inderdaad uit elkaar, klinkt het.

Voor Temptation Island zat het al niet echt meer ok en dan zijn we maar gaan proberen om een relatietest te ondergaan. Daar zijn we dan wel goed uitgekomen maar dan verval je terug in je eigen patroon. En daar is het dan foutgelopen.



De breuk dateert nog maar van een goede maand geleden vertelde Luc in het programma. Ondanks de liefdesbreuk heeft Luc nog altijd zin in een relatie en feest vieren: Ja, het leven gaat verder, niet?. En of het leven verder gaat: Luc heeft ondertussen al een andere vriendin. Hij heeft er echt geen gras laten overgroeien. Luc was op het eiland close met Jolyn Deboevere. Beiden trokken heel vaak samen met elkaar op. Jolyn was één van de tien verleidsters op het resort en had als opdracht om de relatie van Jolien en Luc te breken. Het resultaat kennen we ondertussen.


Bio van Karolien Debecker en Jolyn Deboevere