.
News Image

To Be A Man - verplicht voor mannen

Het boek dat iedere man op zijn nachtkastje moet hebben liggen…

To Be A Man is een boek voor wie wil weten wat echte mannelijkheid inhoudt. Dat heeft niets te maken met de grootte van je spierballen, de hoogte van je salaris of hoe vaak je per week seks hebt. In de kern gaat het erom dat je oud zeer en alles wat je tegenhoudt onder ogen durft te zien. Pas dan krijg je je hart, je hoofd en je lef op één lijn en maak je stappen in je leven.

Dit boek maakt duidelijk wat daarvoor nodig is: kracht én kwetsbaarheid, kunnen huilen én de kunst verstaan om het leven te vieren alsof het je laatste dag is, de man in huis zijn die ook echte, intieme relaties durft aan te gaan. Als je denkt dat je wel genoeg advies hebt gehad over relaties en mannelijkheid – maar diep van binnen wel weet dat je het lef moet hebben om er nou eindelijk eens een keer echt werk van te maken – dan is dit de praktische handleiding waarop je hebt gewacht. Het is misschien wel een van de grootste uitdagingen van het leven: doen wat je nodig hebt om jezelf te zijn. To Be A Man helpt daarbij.

Met dit boek ontdekken mannen:

· wat vrouwen van mannen nodig hebben
· hoe het verleden het heden beïnvloedt
· hoe kwetsbaarheid een bron van kracht kan zijn
· dat je geen seks nodig hebt om je beter te voelen
· hoe je zacht kunt zijn zonder dat je aan kracht verliest

Robert Augustus Masters is integraal psychotherapeut, expert op het gebied van relaties en trainer. Ook wordt hij gezien als een pionier van de mannenbeweging. In zijn werk brengt hij het psychologische en emotionele samen met het spirituele. Hij schreef meerdere boeken op dit gebied.