.
News Image

Tickets Schlagerfestival 2018 nu al te koop

Geniet nu van een vroegboekkorting!


Het Schlagerfestival 2017 is opnieuw een groot succes. Dit jaar vonden er al drie shows plaats in de Ethias Arena en er was telkens heel veel ambiance. Op zaterdag 1 april is de vierde en laatste show, die trouwens extra werd toegevoegd. Voor die laatste avond is alles reeds uitverkocht.



Heel wat mensen beleefden hun eerste Schlagerfestival en overal hoorden we de woorden dit smaakt naar meer. We kunnen nu al verklappen dat er ook een dertiende editie van Het Schlagerfestival zal volgen. Van vrijdag 23 maart t.e.m. zondag 25 maart 2018 vindt het grote schlagerfeest opnieuw plaats in de Ethias Arena.



Een nieuw jaar betekent ook wat nieuwigheden. Zo zullen er staanplaatsen zijn bij iedere show. Deze dansplaatsen zullen zich bevinden op de binnenruimte tussen podium en catwalk. Rond de catwalk zijn er zitplaatsen op vrijdag en zondag en staanplaatsen op zaterdag.

De eerste naam die reeds bevestigd heeft voor Het Schlagerfestival 2018 is de Italiaanse topper Umberto Tozzi. Door zijn overvolle agenda werd zijn komst naar volgend jaar doorgeschoven.



Om te genieten van een vroegboekkorting van € 2 per ticket (geldig tot 30 april 2017) moet je naar volgende pagina surfen: www.hetschlagerfestival.be/tickets-2018.



Tekst: Nico Vanaken


Bio van Umberto Tozzi

Meer Over:

Umberto Tozzi