You are here

The Voice van Vlaanderen: ontdek de kandidaten uit team Natalia

10/11/2017 22:40-

Met deze 8 kandidaten trekt Natalia Druyts naar de liveshows.

Op de foto zie je van links naar rechts:

Tomi Temidara is 28 jaar en woont in Aalst. Tijdens zijn Blind Audition overtuigde hij met “A Change Is Gonna Come” van Sam Smith en in de Battles nam hij het op tegen Bonni op “Wonderful World” van James Morrison. Hij belandde in team Natalia via een steal.

Jolyne Vanquaethoven is 30 jaar en komt uit Elsene. Tijdens haar Blind Audition zong ze “La Chanson Des Vieux Amants” van Jacques Brel en in haar Battle zong ze tegen Pieter op “Het Dorp/La Montagne” van Wim Sonneveld en Jean Ferrat.

Sima Heyrati zong tijdens haar Blind Audition « Lips Are Moving” van Meghan Trainor. Tijdens haar Battle nam de 17-jarige uit Appelterre-Eichem het op tegen Monika op “Chained To The Rhythm” van Katy Perry.

Sitse Brems is 18 en komt uit Pellenberg. Tijdens zijn Blind Audition zong hij “I’m Gonna Find Another You” van John Mayer, maar zijn Battle verloor hij tegen Nabil op “Papaoutai” van Stromae. Via een steal van Natalia belandde hij in haar team.

Adèle Monheim is 27 en komt uit Deurne. Tijdens haar Blind Audition overtuigde ze met “Don’t You Worry” van Swedish House Mafia en in haar Battle nam ze het op tegen Jessica op “Like I’m Gonna Lose You” van Meghan Trainor ft John Legend.

Idriss Ly overtuigde tijdens zijn Blind Audition met « What You Won’t Do For Love » van Bobby Caldwell. In zijn Battle versloeg de 40-jarige Antwerpenaar Xavier op « That’s What I Like” van Bruno Mars.

Nelson Pereira is een 20-jarige jongeman uit Merksem die tijdens zijn Blind Audition “Straight Up” van Paula Abdul zong. In zijn Battle zong hij tegen Lisa op “FourFiveSeconds” van Rihanna, Kanye West en Paul McCartney.

Bert Lievens is 33 jaar en afkomstig uit Tongerlo. Zijn Blind Audition was “Run To The Hills” van Iron Maiden en zijn Battle was tegen Kalina op “Call Me” van Blondie.

Meer nieuws over:

The Voice van Vlaanderen