.
News Image

The Voice van Vlaanderen: ontdek de kandidaten uit team Bart

Met deze 8 kandidaten trekt Bart Peeters naar de liveshows.
Op de foto zie je van links naar rechts:

Sebastiaan Carron – 20 – Zelzate – Blind Audition: I’m A Man of Constant Sorrow, versie van Mumford & Sons – Battle: tegen Lies op On Hold van The XX.

Nabil Khemir is 51 en woont in Hoogstraten. Zijn stem en bijzondere instrument overtuigde iedereen tijdens zijn Blind Audition waar hij “Nour El Ain” van Amr Diab bracht. Battlen deed hij tegen Sitse op “Papaoutai” van Stromae.

Ellen Van Gool is 17 jaar en komt uit Boortmeerbeek. Tijdens haar Blind Audition zong “Lay Me Down” van Sam Smith en in haar Battle nam ze het op tegen Tom op “Love Hurts” in de versie van Gram Parsons & Emmylou Harris. Via een steal belandde ze in team Bart.

Jan Hulsmans is 53 jaar en woont in Beek. Overtuigen tijdens zijn Blind Audition deed hij “Here Today” van Paul McCartney. In zijn Battle delfde hij het onderspit tegen Dieter op “Remedy” van Black Crowes maar hij werd opgepikt door Bart Peeters via een steal.

Dries De Vleminck is 29 jaar en komt uit Denderleeuw. Tijdens zijn Blind Audition zong hij “Wanted Dead Or Alive” van Bon Jovi en battlen deed hij tegen Marcia op “Freedom” van Beyonce.

Guillaume Vangu is 18 en komt uit Ledeberg. Hij zong tijdens zijn Blind Audition “Budapest” van George Ezra en nam het in zijn Battle op tegen Lynn op “Ain’t No Sunshine” van Bill Withers.

Robin D’hoore is de verlegen jongeman uit Melsele. De 19-jarige jongeman zong tijdens zijn Blind Audition “Fix You” van Coldplay en won zijn Battle tegen Anna op “Someone New” van Eskobar & Heather Nova.

Yoeri Mellaerts is de 33-jarige militair uit Wilderen. Tijdens zijn Blind Audition overtuigde hij iedereen met “With Arms Wide Open” van Creed en zijn Battle was tegen Merel op “Come As You Are” van Nirvana.