You are here

The Voice van Vlaanderen: ontdek de kandidaten uit team Alex

10/11/2017 22:37-

Met deze 8 kandidaten trekt Alex Callier naar de liveshows.

Op de foto zie je van links naar rechts:

De 20-jarige Joséphine Rioda uit Evere zong tijdens haar Blind Audition “Soulman” van Ben L’Oncle Soul en nam het in haar Battle op tegen Anouchka op Caught Out There van Kelis.

Louis De Roo studeert aan de prestigieuze muziekschool van Paul McCartney. De 21-jarige jongemand uit Adegem zong tijdens zijn Blind Audition “Dew On The Vine” van Bear’s Den en nam het in zijn battle op tegen Jente op Home van Dotan.

Luka Cruysberghs is het 16-jarige natuurtalent uit Wijgmaal dat iedereen omver blies tijdens haar Blind Audition waarin ze “Sweet Dreams” zong in de versie van Marilyn Manson. In haar Battle tegen naamgenoot Luca zong ze het duet “Someone Who Loves You” van Honne & Izzy Bizu.

Jessica Fernandes Amorim wist in de audities te overtuigen met “Man Down” van Rihanna. In haar battle nam de 19-jarige Lommelse het op tegen Adèle op “Like I’m Gonna Lose You” van Meghan Trainor ft John Legend. Via een steal belandde ze in team Alex.

Dieter Guldemont is de 29-jarige jongeman uit Affligem die tijdens zijn Blind Audition overtuigde met “Good Grief” in de versie van Rag ‘n’ Bone Man. Battlen gebeurde tegen Jan op “Remedy” van Black Crowes.

Xavier Bascho-George is de 30-jarige Brusselaar die tijdens zijn Blind Audition “Let It Be” van The Beatles zong. Zijn battle gebeurde tegen Idriss op “That’s What I Like” van Bruno Mars. Via een steal belandde hij in team Alex.

Joyce Vanderhoydonck is 19 jaar en komt uit Neerouteren. Tijdens haar Blind Audition zong “Daydreamer” van Adele en in haar Battle nam ze het op tegen Melanie op “That’s Alright” van Lady Linn & Her Magnificent Seven.

Cherine Mroue is de 21-jarige jongedame uit Hove die tijdens haar Blind Audition haar plaatsje afdwong met “Unsteady” van X Ambassadors. In haar Battle nam ze het op tegen Cézanne op “Sorry” van Justin Bieber.

Meer nieuws over:

The Voice van Vlaanderen