.
News Image

The power of the heart: laat je hart je gids zijn

The Power of the Heart is ondertussen in al meer dan 65 landen verschenen. Baptist de Pape besloot zijn advocatencarrière te laten voor wat het was en op zoek te gaan naar de kracht van het hart. Hij schreef de grootste iconen ter wereld aan, waaronder Paulo Coelho, Eckhart Tolle en Isabel Allende en vroeg of ze hun geheimen over dit magische orgaan met hem wilden delen. Stuk voor stuk zegden ze ‘ja’ en Baptist begon aan de reis van zijn leven. Het resultaat is een indrukwekkend boek waarvan de rechten wereldwijd aan het prestigieuze uitgeefhuis Simon & Schuster zijn verkocht.

The Power of the Heart brengt een ongeëvenaard gezelschap samen van de grootste spirituele denkers, schrijvers en wetenschappers van onze tijd, oa. Paulo Coelho, Isabel Allende, Joe Dispenza, Deepak Chopra, Linda Francis, Maya Angelou, Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Jane Goodall. Zij onthullen hoe je je leven optimaal tot ontplooiing kunt brengen.

De film is geregisseerd door Drew Heriot, die ook de film The Secret heeft gemaakt, en bevat onder andere vele bijzondere, ontroerende en inspirerende interviews met Paulo Coelho, Isabel Allende, Eckhart Tolle en de onlangs overleden Maya Angelou.