.
News Image

The Opposites dopen AREA V

Op zaterdag 1 maart opent AREA V de deuren.

Op zaterdag 1 maart opent AREA V de deuren. Deze concertzaal en feestruimte ligt op dezelfde site als Versuz en ligt in het verlengde van de club. Het bijzondere aan deze 800m2 grote zaal is echter dat deze volledig onafhankelijk kan worden ingezet. De zaal kan worden afgehuurd door bedrijven, groepen en verenigen voor feesten, fuiven en live optredens. Op regelmatige basis zullen er thematische avonden worden georganiseerd, waar er ruimte wordt gegeven aan alternatieve muziekgenres. Hiervoor zorgen onder andere DJ Murdock (Hans Michiels) die er zijn bekende Breakdown party's zal organiseren en HJ Live. Deze laatste bijten op zaterdag 1 maart de spits af en halen, in samenwerking met Pukkelpop, niemand minder dan het Nederlandse Hip-Hip duo The Opposites naar AREA V.

Met de komst van AREA V krijgt Hasselt en met uitbreiding heel Limburg, er een concert - en fuifzaal van formaat bij. De zaal beslaat een oppervlakte van 800M2 en heeft een maximum capaciteit van 1100 gasten. Bij het ontwerp van de zaal werd er niets aan het toeval overgelaten en is er fors geïnvesteerd in de kwaliteit en het comfort van de bezoekers. Zo beschikt de zaal over een aparte inkom, een vestiaire, 2 bars, een modulaire podium voor live optredens en een LED scherm voor projecties. Net als in Versuz werd ook in AREA V fors geïnvesteerd in de geluidsinstallatie en wordt er gebruik gemaakt van de modernste technieken.
De komst van AREA V zal vooral voor de vele (studenten)verenigingen die Limburg rijk is een mooie aanvulling zijn. De zaal zal door deze immers aan democratische prijzen kunnen worden afgehuurd. Ook privé bedrijven kunnen er terecht voor bedrijfspresentaties of hun bedrijfsfeesten. Voor de logistieke ondersteuning in de vorm van barpersoneel, catering, security en vestiaire kan er beroep worden gedaan op het uiterst ervaren team van Versuz.

Op zaterdag 1 maart is er een pré-opening met live optreden van het Nederlandse Hip-Hop duo The Opposites. Een organisatie van HJ Live en Pukkelpop. Info en tickets op http://www.hjlive.be/.

Bio van The Opposites

Meer Over:

The Opposites