.
News Image

The Big C - The Complete Series

Eindelijk is de volledige The Big C serie verkrijgbaar in één mooi vormgegeven box.

Seizoen 1 Golden Globe-winnares Laura Linney speelt Cathy Jamison, een 42-jarige lerares die zich altijd keurig aan de regels houdt. Totdat ze een diagnose krijgt die haar leven totaal verandert. Maar in plaats van opgeven, besluit Cathy echt te gaan leven. Met Oliver Platt (Huff) en Gabourey Sidibe (Precious).

Seizoen 2 Golden Globe-winnares Laura Linney is terug als Cathy Jamison in “The Big C”. Na de diagnose die haar veilige wereldje op z'n kop zette, deelt Cathy eindelijk het nieuws met haar familie en kiest ze voor een experimentele behandeling. Al snel krijgt ze een band met haar lotgenoot Lee (Hugh Dancy) en zijn wijnverzameling, maar begint ze te twijfelen aan haar nieuwe arts (Alan Alda).

Seizoen 3 Cathy's kanker is in remissie en ze krijgt extra speeltijd. Met een nieuwe identiteit probeert ze een baby te adopteren. Cathy's echtgenoot Paul (Oliver Platt) overleeft een hartaanval en wordt een motivatiecoach met behulp van zijn mentor (Susan Sarandon). Andrea (Gabourey Sidibe) is dolblij met haar Afrikaanse roots en Cathy's zoon Adam (Gabriel Basso) vindt het geloof.

Seizoen 4 Cathy is weer terug bij het begin, van het verlangen alles uit het leven te halen tot het besef dat ze nog nooit zo intens geleefd heeft. Nu, meer dan ooit, met haar familie en vrienden aan haar zij, wil ze van elke dag genieten alsof het haar laatste is.