.
News Image

The Big Bang Theory - Seizoen 10

Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn terug!
De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze zijn super slim, behalve op sociaal gebied; dat blijft onbegrijpelijk voor de heren.

Laat je onderdompelen in de quantum-komedie van The Big Bang Theory Seizoen 10! Winnaar van 5 Emmy Awards en een Golden Globe. Gemiddeld 16.5 miljoen Amerikaanse kijkers per aflevering voor seizoen 8!

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst.

Het universum van dr. Leonard Hofstadter en dr. Sheldon Cooper is eindeloos ingewikkeld en extreem hilarisch. The Big Bang Theory betreedt nu de tiende dimensie! In het vorige seizoen zagen we hoe Leonard en Penny trouwden tijdens een huwelijksexcursie naar Las Vegas. Dit paradigma herhaalt zich wanneer ze hun trouwerij opnieuw doen – nu met de familie erbij, waaronder Penny’s moeder (Katey Sagal) en broer (Jack McBrayer) en Leonards ouders (Christine Baranski en Judd Hirsch). Ondertussen heeft Sheldon een nieuw Huisgenotencontract opgesteld voor het samenwoonexperiment met Amy.

Seizoenen 11 en 12 staan al in de maak.