.
News Image

Tess Goossens lacht met leeftijd man

Tess Goossens start de week al goed.


Tess Goossens deed maandagochtend de uitspraak van haar leven op de radio.



Tess presenteert sinds maandagochtend tussen 6 en 10 op JOE fm en dat is voor haar toch wel een aanpassing. Voortaan moet ze iedere dag vroeg uit haar bedje om op tijd in Vilvoorde te geraken voor haar programma. Samen met Bjorn en Lenke presenteert Tess dus tussen 6 en 10 uur in de ochtend. Maandagochtend deed ze in het programma al meteen de uitspraak van haar leven.

Toegegeven, presentator Bjorn Verhoeven lokte het ergens wel uit maar Tess sprong meteen op de kar. Bjorn haalde bij één van de rubrieken aan dat Tess op oudere mannen valt en dat beaamde de presentatrice meteen. Ja, ik ben er ook met ene getrouwd vertelde Tess zonder blozen op de radio.



Tess stapte eind 2012 in het huwelijksbootje met Guy Goedgezelschap. De twee leerden elkaar kennen dankzij zangeres Natalia. Tess en Guy hebben sinds vorig jaar trouwens een dochtertjeDat Tess een oudere man heeft is duidelijk. Guy is zo'n 10 jaar ouder dan Tess. Zou Tess niet een klein beetje hopen dat Guy zo vroeg op de ochtend niet naar de radio aan het luisteren was? Want Guy een oude man noemen, dat zouden wij dus absoluut niet durven. Maar Tess dus wel.... de flapuit.


Bio van Tess Goossens

Meer Over:

Tess Goossens

Bio van Natalia en Bjorn Verhoeven