.
News Image

Temptationclash tussen Saartje en Pommeline

Ook na opnames is er ruzie.


Het zit er bovenarms op tussen Saartje en Pommeline van Temptation Island. De twee verleidsters vechten deze keer echter niet om de aandacht van een man maar wel omwille van de poen. Poen? Jawel, de kandidate uit Temptation Island proberen op alle mogelijke manieren hun deelname te verzilveren. Dat doen ze door op verschillende feestjes op te duiken. Niet vrijblijvend, de dames en heren worden namelijk geboekt door organisatoren en worden daar goed voor betaald. Geld maakt niet gelukkig en het zorgt vaak ook voor ongenoegen. Zo voelen enkele kandidaten zich aan de kant geschoven omdat steeds dezelfde mensen geboekt worden. Komt er binnenkort een catfight tussen Saartje en Pommeline?



Als je niet opvalt in de tv-uitzending van Temptation Island, dan kan je er zeker van zijn dat er geen boekingen komen. Want geef toe, welke organisator wil er 450 euro betalen voor iemand wiens naam de kassa niet zal doen rinkelen? Als je als café of organisator Pommeline of Parastoo boekt, dan mag je zeker zijn dat de mannelijke bezoekers staan aan te schuiven om een glimp van de vrouwen op te vangen. Maar wie kent er Manouh of Rowena? De dames waren de afgelopen weken amper tot niet in de afleveringen van Temptation Island te zien. Saartje en Pommeline daarentegen wel en zij zorgen nu voor ophef in de media.



Verleidster Saartje doet in Het Laatste Nieuws haar boekje open over de gang van zaken. Saartje is niet tevreden met het aantal boekingen en zij ziet dan ook enkele duizenden euro’s aan haar neus voorbij gaan. Saartje moet opboksen tegen de clan van Pommeline. Die wil namelijk alleen geboekt worden met Jolien, Merijn, Herbert en Jefferson. Dat is uiteraard leuk maar wel verschrikkelijk duur voor een organisator. Die moet dus vijf keer de gage betalen en daardoor vallen andere bekende gezichten uit de boot. Saartje bijvoorbeeld die amper boekingen heeft. En dat is volgens haar de schuld van team Pommeline.



“Team Pommeline bepaalt ook zelf wie er daarnaast nog mee geboekt mag worden, en niet iedereen is welkom. Pommeline heeft het niet zo voor Natasja, dus die mag bijvoorbeeld niet mee. En Jolien heeft mij er dan weer liever niet bij. Eigenlijk willen ze enkel Manouh en Bo nog meenemen”, vertelt Saartje. Het verhaal van de boekingen of net het gebrek daaraan zorgt voor heel wat ophef”. Saartje is not amused met het gebrek aan werk. Ook zij wil wel wat avonden en nachten in discotheken doorbrengen en daar nog goed voor betaald worden. Volgens haar is ook de vraagprijs te groot.



Het is Gilles Gobin, de zoon van Serge Gobin, die met zijn bedrijf Star Entertainment de boekingen van alle gezichten uit Temptation Island doet. Vorig jaar deed Star Entertainment de boekingen van enkele gezichten. “Warner Bros heeft mij een tijdje geleden gecontacteerd en voorgestel dat ik de boekingen van alle gezichten zou doen. Dat was voor hen makkelijker, zo konden ze alle organisatoren naar één aanspreekpunt doorsturen. Het klopt dat het ene gezicht meer werk heeft dan iemand anders maar dat is niet meer dan logisch. Veel hangt af van de manier waarop iemand in beeld komt op tv”, vertelde Gilles ons enkele weken geleden nog.



Saartje heeft geen spijt van haar deelname maar ze had gehoopt om na Temptation Island nog wat geld te kunnen cashen. Dat lukt voorlopig niet en de kans dat het nog goed komt lijkt vrij klein. “Binnenkort vertrek ik weer naar Mallorca waar ik werk als reisgids. Het was toch leuk geweest om nu even te kunnen profiteren van Temptation Island”, gaat Saartje verder. Bij Star Entertainment bevestigen ze dat er groepen zijn ontstaan.”Er is een groot aanbod, maar het is nog steeds de klant die beslist wie geboekt wordt, niet wij.” Dat er een groepje is dat in team geboekt wil worden, dat klopt volgens Gobin. Soms profiteren de anderen daarvan maar soms is dat voor een organisator ook een reden om niet te boeken. “Wees gerust dat ze daardoor ook heel wat aanvragen mislopen”

En er is nog meer ruzie bij Temptation Island!



Natasja haalt deze week in Dag Allemaal uit naar enkele van haar collega’s. “Pommeline en Merijn willen alles naar zich toe trekken. Die twee hebben echt sterallures gekregen. Ze zeggen tegen organisatoren dat zij niet zullen komen als andere 'Temptation'-deelnemers worden gevraagd. Ze hebben ook Jefferson voor hun kar gespannen. Als hij op stap is met Merijn en Pommeline, doet hij alsof ik lucht ben. Zo kinderachtig! Maar geen van hen krijgt commentaar, terwijl verleider Alex kapotgemaakt wordt door de media”, vertelt Natasja deze week in Dag Allemaal. In een andere passage haalt Natasja trouwens keihard uit naar Pommeline.



Natasja is niet mild over Pommeline. “De enige meid met wie ik het écht niet kan vinden, trouwens. Kijk, ik blijf altijd met beide voetjes op de grond, behandel iedereen op dezelfde manier én ben heel direct. Iets wat sommige mensen niet kunnen hebben. Maar liever dat dan me zo vals en schijnheilig te gedragen als Pommeline. 'Jij bent niet echt', heb ik dikwijls gedacht toen ik haar bezig zag.”