.
News Image

Temptation Island: Jeremy en Vanessa

Het derde koppel.
Jeremy (23) & Vanessa (23) uit Schiedam (NL)
Jeremy en Vanessa zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren.

Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft.

Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde.  Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. 

Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet.

Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF