.
News Image

Temptation Island: Deborah en Tim

Maak kennis met koppel nummer 1.
Deborah (25) & Tim (30) uit Aalst

Deborah en Tim leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds.

Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen.

Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe.

In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF