.
News Image

Temptation Island: Daniëlle en Mezdi

Het laatste koppel.
Daniëlle en Mezdi leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.

Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is.

Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet.

Na een geslaagd avontuur, willen Daniëlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.

Temptation Island - Vanaf 1 februari om 20u35 bij VIJF