.
News Image

Tegen De Sterren Op krijgt wat nieuwigheden

Leven van Guga Baul veranderde grondig in die zeven jaar.


Vanaf woensdag 22 februari om 20.35u start bij VTM een nieuw seizoen van Tegen De Sterren Op. Seizoen 7 kent enkele nieuwigheden. Er zal erg kort op de bal worden gespeeld, ze krijgen een nieuw decor en er komen een pak nieuwe personages aan bod.



Vooral voor Guga Baul is het leven grondig veranderd na de start van Tegen De Sterren Op, zei hij in De Zondag. Het eerste seizoen betekende meteen zijn doorbraak omdat hij toen echt een complete nobody was die daarvoor nog geen bekendheid had verworven. Hij is het programma erg dankbaar en hoopt dat er nog een aantal jaren zullen bijkomen. Hiervoor rekent hij vooral op de goodwill van de kijker die weer massaal zal kijken..



Na al die jaren oefening lukt het steeds beter voor Guga Baul om iemand snel te analyseren en te imiteren. Dit seizoen wordt het speciaal uitkijken naar Guga's imitatie van James Cooke. Bij zo'n voorbereiding moet hij zich in het programma verdiepen en van sommige programma's is hij niet bepaald fan en dan is dat niet zijn favoriete bezigheid.



Tekst: Nico Vanaken