.
News Image

Tanja Dexters kussend gespot met man van Griet Vanhees

Opvallend verhaal in Dag Allemaal.


Tanja Dexters haalt deze week de cover van Dag Allemaal. En het verhaal dat in het weekblad te lezen staat, is er één dat haast recht van één of andere site met erotisch getinte verhalen zou kunnen komen. Tanja Dexters werd enkele dagen geleden op een feestje betrapt terwijl ze stond te kussen met de man van Griet Vanhees. Anthony Kumpen is ondertussen bijna zes jaar getrouwd met model Griet Vanhees. Dag Allemaal werd getipt over een intieme kus tussen Tanja en racepiloot Anthony Kumpen. En pikant detail: Griet had hen bijna op heterdaad betrapt. Dag Allemaal confronteerde de betrokkenen met het verhaal. Dat verhaal kent zijn oorsprong tijdens een modeshow in Genk. “Genk Showt” was een groot mode-event waar Tanja Dexters en Griet Vanhees niet mochten ontbreken. Tanja omdat ze echt wel in de mode zit, Griet omdat ze één van de bekende modellen op de catwalk was. Maar niet alleen op de catwalk vielen er mooie dingen te beleven, ook backstage speelde zich één ander af. Een ober zag tijdens het evenement Tanja Dexters en Anthony samen. De twee gingen er samen vandoor. De ober dacht dat de twee een sigaretje gingen roken maar even later werden de twee kussend gespot in een tentje.



“Tanja en Anthony belemmerden ons de doorgang. Ze hadden wel in de gaten dat ze toeschouwers hadden, hoor. Maar dat leek hen niet veel te kunnen schelen. Pas toen Tanja en Anthony beseften dat ze in de weg stonden, lieten ze elkaar los en gingen ze weer de grote tent in”, vertelt de ober in Dag Allemaal. De twee waren nog maar net binnen of Griet liep hen tegen het lijf. Volgens de ober zorgde die confrontatie voor een bijzonder ongemakkelijke situatie. Tanja probeerde zich volgens de ober te verschuilen op de toiletten maar Griet holde haar achterna.



“Tevergeefs, want Griet greep Tanja direct vast om haar aan te spreken. En aan hun blikken te zien werd die laatste flink op de rooster gelegd. Anthony heeft het resultaat van die confrontatie niet afgewacht, trouwens. Die is gewoon vertrokken. Nog geen halfuur na zijn, euh, innig moment met Tanja, was zijn Ferrari al van de parking verdwenen.” Dat Anthony in zijn eentje vertrokken is, is niet echt raar. Hij en Griet gaan wel vaker afzonderlijk naar een evenement en dan vertrekt Anthony ook wel eens zonder zijn vrouw te verwittigen. Dat vertelde zij een hele tijd geleden al eens in een gesprek.



Volgens Dag Allemaal zou het huwelijk van Griet en Anthony niet onbesproken zijn. Er zou al langer sprake zijn van overspel. Anthony reageerde daarop een tijdje geleden dat het goed zit tussen hem en zijn vrouw Griet. “Wees gerust, Griet en ik zijn héél gelukkig samen”.

Of deze nieuwe gebeurtenis nu ook voor de vriendschap tussen Griet en Tanja nefast is, is niet duidelijk. De twee zijn nog altijd bevriend op Facebook. Dag Allemaal probeerde de drie betrokkenen te contacteren maar kregen alleen Griet aan de lijn. Die herinnerde zich niet dat er op Genk Showt noemenswaardige incidenten waren gebeurd. Tanja en Anthony waren niet bereikbaar.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters

Bio van Griet Vanhees en Anthony Kumpen