.
News Image

Tanja Dexters kleineert beste vriendinnen

Ze vormden samen ooit een muzikaal trio.


Tanja Dexters staat al een hele tijd in het oog van de storm. Vorig jaar werd Tanja rond Allerheiligen nog beticht van grafschennis. Nu zou ze volgens bepaalde weekbladen haar beste vriendinnen in verlegenheid brengen.

Het contact met Lesley-Ann Poppe is er al een tijdje niet meer. Onlangs spotte ze nog met het huwelijk van Lesley-Ann en Kevin door een foto online te zwieren met de bewoordingen: They got married met een afbeelding van Miss Piggy en Kermit bijgevoegd.

In TV Familie reageert haar vroegere goede vriendin hierop door te zeggen dat ze Tanja heeft losgelaten. Ze wil hier duidelijk geen energie meer aan verspillen, maar helaas wordt ze er wel steeds mee geconfronteerd. Van andere mensen hoort Lesley-Ann roddels die Tanja over haar rondstrooit.



Dinsdag bracht Dag Allemaal een getuigenis van een ober die Tanja Dexters had zien kussen op een feest met Anthony Kumpen, de man van Griet Vanhees. En het was zeker geen gewone kus, aldus de getuige. Op deze site kon je er dinsdag heel wat over lezen.



Misschien weten niet meer veel mensen dat Tanja Dexters, Griet Vanhees en Lesley-Ann Poppe nog ooit het groepje B-A-B-E hadden opgericht. Vandaar dat we een foto van precies zes jaar geleden nog eens opdiepen om bij dit artikel te voegen.

De meidengroep bracht amper twee nummertjes uit, waarvan (Itsie bietsie boe) Geef maar lekker toe het bekendst was. Ze stonden hiermee zeven weken in de Radio 2 Vlaamse top 10, met als uitschieter plaats 4.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Tanja Dexters, Griet Vanhees, Lesley-Ann Poppe en Anthony Kumpen

Bio van B-A-B-E

Meer Over:

B-A-B-E Radio 2