.
News Image

Tanja Dexters is weer vrijgezel

Maar kussen met Anthony Kumpen? Dat klopt niet.


Vorige week haalde Tanja Dexters Dag Allemaal. Het weekblad schreef dat Tanja de man van Griet Vanhees had gekust op een evenement in Genk.

Tanja Dexters vertelt deze week in Story dat er van dat verhaal niets klopt. Zij heeft Anthony Kumpen helemaal niet gekust. Ik ben eerst met enkele meisjes gaan eten in restaurant La Botte in Genk, Griet was daar ook bij. Anthony is pas later op het event aangekomen, en ik ben tegelijk met Griet en Anthony weer vertrokken. Elke en ik hebben zelfs bij hen thuis nog iets gedronken. Ach, ik heb al lang door dat over een single vrouw veel verteld wordt. Ik lig daar niet meer wakker van. Maar Tanja heeft nog meer nieuws.

Wat wel klopt is het verhaal van de liefdesbreuk tussen Tanja en ignazio. De afstand tussen de België en Italië is er teveel aan. Volgens Tanja is er trouwens geen derde in het spel, ook niet bij Ignazo.

Ik kan ook niet zeggen dat het niets geworden is met Ignazio, want we koesteren elkaar nog heel erg. We zien elkaar echt nog graag. De reden waarom het niet lukte, is gewoon de afstand. En een relatie beginnen tijdens de verwerking van mijn breuk met Miguel was ook geen goed plan. We zien wel... Ik heb momenteel geen verwachtingen, dus ik kan ook niet teleurgesteld worden.

Bio van Tanja Dexters

Meer Over:

Tanja Dexters