.
News Image

Sven & Anke openen Joe Christmas House op Winterland Hasselt

Joe viert de feestdagen in Hasselt.


Joe is dé kerstradio bij uitstek in Vlaanderen en draait in december alleen maar kersthits. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx heeft vandaag, zaterdag 9 december, het Joe Christmas House geopend op Winterland in Hasselt. Ze deden dat met een speciale uitzending van 12.00 tot 16.00, in aanwezigheid van de Hasseltse burgemeester Nadja Vananroye en de Kerstman. Joe-dj Raf Van Brussel stelde ook het Joe Kerstlied voor, dat hij samen met de andere dj’s heeft ingezongen. Twee weken lang, tot zondag 24 december, maken de Joe-dj’s er van 12.00 tot 23.00 radio. Er komen ook heel wat artiesten langs, zoals Tom Dice.



Eén van de hoogtepunten van de kerstmaand van Joe is er op vrijdag 22 december met de Joe Kerstparade. Het magisch spektakel trekt voor de derde editie door de straten van Hasselt en zorgt voor het ultieme kerstgevoel met feeërieke praalwagens, sfeervolle muziek, kerstelfen en sneeuwmannen. Ook de Kerstman en de Joe-dj’s ontbreken niet op de Joe Kerstparade. Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx telt die dag vanaf 08.00 af naar de start van de Joe Kerstparade met de Kerstparade Top 100.



Tijdens de twee weken in het Joe Christmas House presenteren Tess Goossens & Carl Schmitz (12.00 - 16.00) en Raf Van Brussel & Rani De Coninck (16.00 - 19.00) op weekdagen. Nathalie Delporte presenteert de eerste week met Bjorn Verhoeven (19.00 - 23.00) en de tweede week met Jan Bosman. In het weekend zijn Ann Van Elsen en Born (12.00 - 16.00) aan zet. Afwisselend presenteren ook nog Leen Demaré, Kenneth Stevens en Truus Druyts in het weekend.