.
News Image

Straks in Gezond Verstand

Geniet mee van aflevering 2.
De heisa rond de riante vergoedingen die politici opstrijken voor allerlei bijbaantjes was de afgelopen dagen niet weg te denken uit de media, én kan uiteraard ook niet ontbreken in de tweede aflevering van Gezond Verstand, op woensdag 22 februari. Wat denken de duo’s over de ‘graaicultuur’ van de Vlaamse politici? Andere actuele onderwerpen die deze week over de lippen gaan bij de duo’s zijn onder andere het vernieuwde theoretisch en praktisch rijexamen, de extreme hitte in Australië en de nieuwe, gevaarlijke drugstrend met spuitbussen bij jongeren.

* Playboy gaat toch weer naaktfoto’s publiceren. Volgens autotechniekers Raf en Jimmy is dat een goede beslissing: “Een playboy zonder naakt is als een automagazine met foto’s van garages!”, weten ze.
* In Nederland willen verschillende politieke partijen een celstraf invoeren voor seksuele intimidatie, waaronder fluiten naar vrouwen. Fietsenverkopers Dries en Peter maken zich er niet echt druk in: “De gevangenissen zitten overvol, dus ik denk dat je mag fluiten zoveel je wil. Je geraakt er toch niet in”.
* Vorige week kwam er slecht nieuws voor de fans van Eurosong. Het populaire muziekfestival zou misschien niet doorgaan, omdat er problemen zijn met de organisatie. Voor de Antwerpse barmannen Nick en Danny is dat een groot gemis, want “Eurosong, dat is voor zo’n beetje het WK voor homo’s”.
In de tweede aflevering van Gezond Verstand wordt ook een nieuw duo geïntroduceerd: visverkopers Gunther en Inge. De twee zijn al 14 jaar getrouwd. Met elkaar, maar ook met de viskraam die ze samen uitbaten. Vanaf ’s morgens vroeg staan ze op de markt en blijven zo via hun cliënteel op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes.

Gezond Verstand, woensdag 22 februari om 21.25 op VTM.