.
News Image

Straf nieuws over Get Ready!

Geloven jullie alles?


Kregen we enkele dagen geleden nog te horen dat de leden van Get Ready! zichzelf een werkstraf op de hals hadden gehaald door stelselmatig en ondanks herhaalde waarschuwingen de decibel-drempel te overschrijden, dan is het nieuws dat ons vandaag bereikte wel van een heel andere orde.



De vier konden op zaterdag 20 mei wel degelijk opgemerkt worden terwijl ze de straten veegden in hartje Brussel, maar niét omdat ze een sanctie hadden opgelegd gekregen. Wél omdat de groep bezig was met het opnemen van een videoclip voor de nieuwe single. En daar hoorden die outfit, borstels en vuilniskar gewoon bij. “Toen we het nummer voor de eerste keer hoorden, kregen we spontaan zin om te poetsen. En van het één kwam het ander...” wordt er gelachen. “Het is dan ook een heel vrolijk, swingend nummer geworden. Je krijgt er gewoon energie van! Over het antwoord op de vraag of ze het er niet moeilijk mee hadden om op die manier herkend te worden, moeten ze niet lang nadenken: “natuurlijk niet , we hebben heel wat afgelachen tijdens de opname en alle respect voor de mensen die dit werk dag in dag uit moeten doen. Wij hadden nog geluk met het weer, maar zij doen dat ook in regen of brandende zon... en ze maken de stad nog écht netjes ook: wij speelden voornamelijk komedie. Echt waar, respect!” Get Ready! verzekert ons tenslotte nog dat ze beloven de decibel-drempel te respecteren. “Stel dat er écht een taakstraf van zou komen... Neenee, wij houden liever rekening met de regels én de oren van onze fans!”



​Opvallend, het bericht over de taakstraf van Get Ready was afgelopen week één van onze meestgelezen nieuwsberichten. En zo werd duidelijk dat julllie héél veel interesse in de groep hebben. Om de clip zelf te kunnen bekijken is het nog even wachten . We houden jullie op de hoogte, beloofd!


Bio van Get Ready

Meer Over:

Get Ready