.
News Image

Steve Tielens: 'Ons Monique heeft botkanker'

Steve Tielens in diep dal.


Het gaat niet goed met Steve Tielens. De zanger zit een beetje in de put. De reden? De ziekte van zijn rechterhand Monique. De 76-jarige assisente van de charmezanger heeft botkanker. Ze wordt momenteel geopereerd aan de rug door een probleem aan de ruggewervel. Ze klonk gisteren zeer positief en ging goedkomen. Uiteraard heb ik haar de nodige steun en moed ingesproken. Ik wou dit ook even posten omdat ik permanent een ting geluid krijg op de gsm met vraag hoe is het met Moniquekske, schreef Steve Tielens twee weken geleden op Facebook.



In Dag Allemaal vertelt de zanger deze week dat hij Monique mist. Ik zou haar zo graag eens goed vastpakken en een knuffel geven, maar door het gevaar voor corona mag ik niet eens bij haar op de kamer. Binnenkort starten ze met bestralingen, maar 't is nog niet duidelijk of ze ook chemo zal krijgen. O man, ik ben er echt kapot van. Een leven zonder Monique... Ik kan me dat niet voorstellen!, reageert Steve in het weekblad.



De situatie met Monique is bijzonder ernstig. Mensen in zijn vriendenkring zien dat de zanger het emotioneel zwaar heeft met de situatie. Het is de zoveelste tegenslag voor de zanger. Door de coronacrisis heeft hij geen inkomsten meer, er zijn namelijk geen optredens. Bij de start van de lockdown zou er een nieuw album verschijnen, de release daarvan is voor onbepaalde tijd uitgesteld.


Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens