.
News Image

Sterft Mieke in seizoensfinale Familie?

Fans van Familie houden hun hart vast.


Woensdagavond 29 juni 2016: de seizoensfinale van Familie komt eraan. Het is zes uur in de ochtend op het ogenblik dat we dit bericht schrijven. We zijn amper bekomen van de spannende aflevering van gisterenavond. De aflevering waarin June Vandamme (Katrien De Becker) een gif toediende bij Mieke Van den Bossche (Caroline Maes). MIeke ligt al een tijdje in het ziekenhuis maar haar toestand verbeterde. Moeten we er nog een tekening bij maken dat de toestand van Mieke vanavond zorgwekkender dan ooit zal worden en dat het een strijd op leven en dood zal worden in Familie? Overleeft Mieke de seizoensfinale of starten we het 26ste seizoen van Familie met alweer een trieste begrafenis? En wat met Niko (Jo Hens)? Die is in alle staten nu hij zijn Mieke dreigt te verliezen.



En wie van de familie zal dan niet aanwezig zijn? June zal tijdens de seizoensfinale ongetwijfeld proberen keihard toe te slaan. Véronique (Sandrine André) werd het slachtoffer van een aanranding in opdracht van June.Véronique wil graag een confrontatie met de dader en die komt er sneller dan verwacht. En wat is de rol van Matthias (Peter Bulckaen) in dit verhaal?



We zagen dinsdag hoe Stan (Kristof Verhassel) Junes handlanger Dries (Ronny Daelman) toetakelde. Stan wist kost wat kost één en ander uit Dries zijn mond horen en gaat daarvoor tot het uiterste. Maar er is ook nog Evy (Marianne Devriese) die zich zorgen maakt om Stan en hem volgt. En zo brengt zij ook haar leven onverwacht in gevaar.



Hoofdontwerper Rudi (Werner De Smedt) gaf niet toe aan de chantage van June en besloot op te stappen bij Fashion. Hij is echter razend wanneer hij verneemt dat ook Hanne (Margot Hallemans) door June aan de deur wordt gezet. Rudi is niet van plan het hierbij te laten en wil zijn ontwerpen terug in handen krijgen. Ook bij Emma (Bab Buelens) laaien de emoties hoog op. Haar vader Frank grijpt drastisch in als hij de examenresultaten van zijn dochter te horen krijgt. Een koude douche komt er ook voor Benny (Roel Vanderstukken) en Liesbeth (Hilde De Baerdemaeker). Het koppel krijgt schokkend nieuws te horen…zou Agnes (Monika Dumon) daar wat mee te maken hebben?



De seizoensfinale van Familie, woensdag 29 juni om 20.30 op VTM.


Meest recente foto’s van Werner De Smedt, Peter Bulckaen, Caroline Maes, Katrien De Becker, Jo Hens, Sandrine André, Marianne Devriese, Ronny Daelman, Margot Hallemans, Roel Vanderstukken en Hilde De Baerdemaeker: