.
News Image

Spetterende sluitingsceremonie Special Olympics in het Sportpaleis!

Met onder meer optredens van Natalia, Kate Ryan en Axel Hirsoux belooft de slotshow Hope van de Special Olympics European Summer Games 2014 in Antwerpen een knap totaalspektakel te worden en u kan er nog bij zijn...


Zo'n 2000 atleten met een beperking uit 58 verschillende landen nemen deze week deel aan de Special Olympics European Summer Games 2014 aka 'The Games of the Heart'.



Er zijn nog een paar duizend tickets beschikbaar voor de slotceremonie van de Special Olympics op zaterdag 20 september in het Sportpaleis. De show Hope werd in elkaar gebokst door grote eventbedrijven die ook ceremonies voor de Olympische Spelen en de wereldbeker voetbal organiseren. Onder meer Natalia, Axel Hirsoux, Sandra Kim, Kate Ryan en Stijn Meuris komen een feestje bouwen met alle sporters, coaches en vrijwilligers. De ticketverkoop gaat vlot, klinkt het bij de organisatie. Van de 18.000 plaatsen in het Sportpaleis zijn er nog een paar duizend vrij en die wil de organisatie ook nog graag opgevuld zien. Wie dit spektakel wil meemaken kan via de website www.so2014.com nog tickets kopen. Een kaartje kost 18 euro.