.
News Image

Speciale Clip link rond Yesterdayland op Ment

Sam Gooris en Kelly Pfaff op Ment


De Vlaamse muziekzender Ment heeft er sedert enige tijd een leuk nieuw tv-programma bij : Clip Link. Het opzet heeft een wedstrijdelement want de twee gasten, vaak artiesten van eigen bodem, dienen een verbinding te zoeken van het ene naar het andere liedje.

Zondagochtend en maandagavond staat Clip Link in het teken van Yesterdayland. En Ment haalt twee figuren voor de camera die we niet dagelijks op TV zien. Kelly Pfaff zal haar muziekkennis bovenhalen. Haar man Sam Gooris is één van de toppers die tijdens het festival het Op Volle Toeren plein op gang mag trekken. Marc Huylebroeck is één van de stemmen van het radiostation van het festival en kennen we uit een ver verleden als stem van “De Juiste Prijs” bij VTM.

Zondagochtend om 10u00 hoor je de ene klassieker na de andere en ze komen allemaal uit de jaren 60, 70 en 80, de gouden jaren waaruit de twee presentatoren zullen grasduinen. Mooie liedjes van ABBA en The Rubettes, millionsellers van Pussycat en BZN of herinneringen uit de oude doos van Johnny Logan en Tony Christie… MENT is het TV kanaal voor een unieke Clip Link naar aanleidng van Yesterdayland.