.
News Image

Sophie Dewaele door Lotto bedankt

Sophie Dewaele na acht jaar bedankt.
Sophie Dewaele na acht jaar bedankt.
Dikke pech voor Sophie Dewaele, de presentatrice is het slachtoffer geworden van een vernieuwingsoperatie die de Nationale Loterij doorvoert. Vanaf deze week zitten de trekkingen van de Lotto in een nieuw kleedje en daarin is er geen rol meer weggelegd voor Dewaele. Acht jaar lang mocht Sophie Dewaele de trekkingen van de Lotto presenteren. Afgelopen zaterdag was haar allerlaatste keer.

De Nationale Loterij plant haar nieuwe trekkingsstudio in het hart van onze hoofdstad in en laat alle spelers “live” getuigen zijn van de trekkingen. Dit geldt dus ook voor de trekkingen van haar populairste spel : Lotto! Deze publieke trekking in een transparante studio midden in de stad zijn uniek voor heel Europa!

Alle voorbijgangers zullen de Lotto-, “Joker+”-, Pick-3- en Keno-trekkingen live kunnen bekijken aan het gebouw op het De Brouckèreplein in Brussel. De Nationale Loterij wil niet enkel de trekkingen nog transparanter te maken, maar ook dicht bij de spelers staan. Met 7 miljoen spelers maakt de Nationale Loterij en haar producten deel uit van het dagelijks leven van de Belgen. Daarom willen we ook met onze trekkingen zo dicht mogelijk bij onze spelers komen, klinkt het bij de Nationale Loterij. Concreet zullen de trekkingen worden uitgevoerd én worden gefilmd in een transparante studio. De trekkingen worden op onze site gepubliceerd en op woensdag en zaterdag komt de Lotto-trekking op TV.

Iedere zaterdag zal de uitzending van de Lotto-trekking vergezeld zijn van een korte reportage over de verenigingen die steun krijgen van de Nationale Loterij. Dit is een buitenkans om de positieve impact op de samenleving te benadrukken, zowel van de Nationale Loterij zelf als van de door haar gesteunde verenigingen, maar zeker ook om àlle spelers van de Nationale Loterij te danken. Zij zorgen er immers voor dat de Nationale Loterij jaar in jaar uit ruim 800 organisaties kan helpen. Het gebouw op het De Brouckèreplein is bovendien de geknipte plek voor een nieuwe Lottery Shop. Deze Shop bevindt zich op het gelijkvloers. De Nationale Loterij biedt er haar eigen producten aan, plus enkele leuke merchandising-artikelen. De trekkingen kunnen ook gevolgd worden vanuit de Lottery Shop.

Bio van Sophie Dewaele

Meer Over:

Sophie Dewaele