.
News Image

Slongs Dievanongs klopt Gert Verhulst

Marc-Marie Huijbregts naar huis gespeeld.


Philippe Geubels heeft weer de meest irritante stem in de Slimste Mens Ter Wereld want Marc-Marie Huijbregts werd woensdagavond naar huis gespeeld door Gert Verhulst en Slongs Dievanongs. Slongs was de nieuwkomer en zij drukte meteen haar stempel op de aflevering van woensdag die best spannend was. Zowat in elke ronde hadden we een andere favoriet. De ene keer stond Marc-Marie aan de kop, een andere keer weer Gert Verhulst maar dan was er Slongs die de koppositie niet meer uit handen gaf en vlot met de overwinning naar huis mocht. Slongs is een niet te onderschatten zangeres maar ze is bovendien ook nog eens bijzonder slim. Je praat haar ook niet snel onder tafel, integendeel zelfs.



Gert Verhulst, die dinsdag nog uitblonk in het programma, had blijkbaar een zware dag achter de rug. Zitten de opnames voor Samson & Gert daar misschien voor iets tussen? Gert bengelde achteraan de rangschikking met toch een mooie 329 seconden. Marc-Marie had er 13 meer maar het was Slongs die de kaap van 400 seconden haalde en er daar nog eentje bij deed. Zij ging met haar 401 seconden meteen naar de aflevering van donderdag. Gert Verhulst en Marc-Marie Huijbregts speelden de finaleronde die gelijk op ging maar op het einde moest Marc-Marie meteen passen bij een vraag over de Ronde Van Frankrijk. We hoopten dat Gert Verhulst de job meteen kon afmaken maar hij had toch problemen met het vinden van juiste antwoorden waardoor hem niets anders restte dan zich te laten wegzakken om die allerlaatste vraag vast te zien krijgen en dat deed hij ook, al moet gezegt dat 70 seconden wel héél lang duren maar dat zal Gert ongetwijfeld ook wel ondervonden hebben toen hij onder ander Gay-klassement, Jodeltrui, ... als antwoord gaf. UIteindelijk had Gert maar één juist antwoord meer nodig op de vraag Wat kun je mij vertellen over Charlize Teron?. Gert wist meteen dat het een actrice was en dus nemen we afscheid van Marc-Marie Huijbregts. Zijn plaats zal donderdagavond ingenomen worden door Jan Pneumans.



Hoewel Gert Verhulst geen supersterke aflevering speelde gaat wat ons betreft de prijs voor beste humor naar de Studio 100-baas want Gert was woensdagavond echt wel goed op dreef met grappige opmerkingen. Meer van dat aub!