.
News Image

Single O'G3NE ook bij ons te koop

O'G3NE is dé nieuwe popsensatie van Nederland en het was dan ook een kwestie van tijd voor het enorme talent van zusjes Lisa, Amy & Shelley ook in België zou opgemerkt worden. In 2007 wonnen ze onder hun eigen namen het Junior Songfestival in Nederland, maar ze schreven wereldwijd geschiedenis als O'G3NE door in december 2014 als eerste groep ooit 'The Voice' te winnen.



O’ = de bloedgroep van hun moeder

G3NE = de genen die hen verbinden



Bij hun Blind Audition voor 'The Voice of Holland' maakte O'G3NE meteen een verpletterende indruk met hun Bee Gees-cover 'Emotion'. Ze hadden de keuze uit alle vier de coaches en kozen weloverwogen voor Marco Borsato. Binnen de 2 dagen stond hun versie van 'Emotion' op nr.1 in de iTunes Top 100. Het nummer “Change will come” van Alain Clark, dat ze speciaal voor hun moeder zongen, belandt nadien eveneens op de eerste plaats in de iTunes lijst. Lisa, Amy & Shelley nemen ook het nummer ‘Magic’ , dat hun vader samen met Marco Borsato schreef, op. Deze single staat binnen een halve dag op nummer 1 in de iTunes Top 100 en wordt hun derde nummer 1 hit. Direct na het winnen van de finale van The Voice of Holland, domineert O’G3NE de iTunes-lijst met op nummer 1 'Magic', op #2 'Change will come' en op #3 'Emotion'. Het drietal heeft sinds het winnen van 'The Voice of Holland' geen moment meer stil gezeten. Ze treden overal op in Nederland, mochten naast Olly Murs in de HMH staan, waren te gast bij 'De Vrienden van Amstel' concerten in Ahoy en zullen Marco Borsato bijstaan tijdens alle 'Symphonica' concerten in Ziggodome.



En nu is er dus de nieuwe single 'Wings to fly' uit, een lekker in het oor liggende uptempo popsong van internationale allure. De single bereikte binnen enkele uren de nummer 1 positie in de iTunes top 10 in Nederland en de dames staan nu te popelen om 'Wings to fly' ook op de Belgische airwaves los te laten. Bij deze bezorgen wij u dan ook graag deze nieuwe release!