.
News Image

Silvy De Bie vervangt grietje Evi Goffin

De Grietjes verwelkomen een nieuwe griet....

Dat De Grietjes in blijde verwachting zijn van een kindje wisten jullie al. Isabelle A en Anneke van Hooff zitten er voor niets tussen, maar begin augustus bevalt Evi Goffin van een derde kindje. Tot nu toe heeft Evi alle optredens, fotosessies en opnames allemaal dapper afgewerkt maar vanaf 11 juli is er ze er voor enkele maanden tussenuit. Omdat optreden met z'n tweeën echt geen optie was voor Isabelle en Anneke werd er gezocht naar een nieuw Grietje om Evi tijdelijk te vervangen. De drie Grietjes hadden al een hele tijd één bepaalde zangeres in gedachte, en ze zijn erg blij dat die zangeres met veel enthousiasme tijdelijk in hun groepje wil stappen.
Het gaat om niemand minder dan.... Silvy De Bie. Silvy scoorde hit na hit met Sylver, speelde onlangs nog mee in Peter Pann en zette een bijzonder knappe prestatie neer tijdens Eurosong 2014.

Tijdens de zomermaanden zal zij tijdelijk lid worden van De Grietjes, naast Isabelle A en Anneke van Hooff. Eind juni spelen De Grietjes trouwens voor het eerst met hun eigen live band. Ze staan ondermeer op de Kanaalfeesten in Willebroek en op de Europafeesten in Tielt. En ook live on tape zijn ze in heel Vlaanderen te zien de komende maanden. Er wordt momenteel ook aan een tweede single gewerkt, de opvolger van het succesnummer "Sprong in het maanlicht".

Bio van De Grietjes

Meer Over:

De Grietjes

Bio van Evi Goffin, Silvy De Bie, Anneke van Hooff en Isabelle A