.
News Image

Showbizz-Site zoekt extra medewerkers

Heb jij een hart voor de showbizzwereld?


Ben jij altijd al gepassioneerd geweest door nieuws? Heb jij een vlotte pen en vrije tijd waarmee je graag iets nuttigs zou doen? De Showbizz-Site is op zoek naar extra medewerkers.



​Schuim de sociale media af op zoek naar leuk nieuws. Schrijf er een mooi berichtje over en zie het onder andere op de Showbizz-Site verschijnen. Het is één van de mogelijkheden als reporter. Fotografen krijgen de kans om naar persevenementen te gaan en heel wat artiesten voor hun lens te krijgen. Enkele uren later staan jouw foto's op de Showbizz-Site te pronken. Maar de Showbizz-Site zet ook in op video. In de toekomst zullen er steeds meer video's verschijnen. Heb jij een goede videocamera en ben jij handig met het maken van montages? Dan kunnen wij jou mogelijk gebruiken.



​De Showbizz-Site bestaat uit een beperkt team vrijwilligers. Heel wat van die mensen hebben door de jaren heen heel wat ervaring opgedaan. Enkele van die mensen hebben ondertussen een job in de media verworven. De Showbizz-Site is voor heel wat mensen dan ook een opstapje naar de media. Eén van de presentatoren van Radio 2 schreef jarenlang bio's voor de Showbizz-Site. Eén van onze reporters schrijft al jaren voor een krant van Mediahuis en zo kunnen we nog een tijdje verder gaan. De Showbizz-Site levert verder content aan RTV, TV-Oost, Msn.be en Hln.be en in de toekomst gaan we nog nieuwe projecten lanceren. Wil jij elke dag meer dan 10.000 mensen actueel showbizznieuws bezorgen? Wil jij jouw fotografisch talent delen met Vlaanderen? Dan kan je een mailtje sturen naar info@showbizzsite.be .



Stel jezelf in een bericht van pakweg 10 regels voor. Wie je bent, waar je woont, wat je in het dagelijkse leven doet en op welke manier jij de meer dan 10.000 bezoekers van de Showbizz-Site mee wil verblijden. We lezen het met de grootste aandacht.

​We zijn vooral niet op zoek naar mensen die fans zijn van één of meerdere artiesten en via de Showbizz-Site dichterbij die artiesten willen geraken. We zijn ook niet op zoek naar mensen die alleen tijdens de vakantieperiode tijd hebben. We zoeken mensen die het ganse jaar door op regelmatige basis wat willen aanleveren. Hoor jij bij die laatste groep? Dan mag je nu meteen in je digitale pen kruipen.