.
News Image

September wordt Plopmaand bij Studio 100 TV!

Veel Plop op Studio 100 TV.

Bij de start van het nieuwe schooljaar is het ook tijd voor iets nieuws bij Studio 100 TV. Vanaf september verwent de zender je immers elke maand met een ander thema, en dit gaat gepaard met heel wat leuke extra’s: gloednieuwe afleveringen, wedstrijden, kijkmarathons, spelletjes en zoveel meer waarbij dit maandthema extra aan bod komt. Kortom, nog meer plezier met Studio 100 TV!




In september zal Kabouter Plop extra in de kijker worden gezet, want september wordt immers de Plopmaand bij Studio 100 TV!

De Plopmaand bij Studio 100 TV is meteen ook de aftrap voor gloednieuwe afleveringen van Plop & de Peppers. Vanaf maandag 19 september kan je genieten van enkele gloednieuwe avonturen van Plop en zijn pluizige vriendjes!




Vanaf nu kan je elke maand genieten van leuke kijkmarathons die helemaal gewijd zijn aan het thema van de maand, en dit telkens op zaterdag van 16u30 tot 18u, en op zondag van 6u30 tot 8u. In september staan deze marathons volledig in het teken van Kabouter Plop, met leuke afleveringen van Plop vertelt, Plop & de Peppers, shows, TV-specials, karaoké & clips van de populaire kabouter en zijn vriendjes, en als kers op de taart zelfs enkele leuke Plopfilms: Plop en het Vioolavontuur, Plop & de Toverstaf en Plop & de Pinguïn!