.
News Image

Semino Rossi promoot de eeuwige jeugd met nieuwe single

 'Wir sind im Herzen jung' is de nieuwe single van Semino Rossi.


Eind mei werd de Oostenrijkse schlager- en charmezanger Semino Rossi 55, maar als je luistert naar z’n nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’, dan blijkt hij als medioor een grote ambassadeur te zijn van de eeuwige jeugd. “Ach, je bent maar zo oud als je jezelf voelt hé. Leeftijd is maar een cijfer en het is vooral ook hoe je ermee omgaat. ‘Wir sind im Herzen jung’ is autobiografisch, want ik voel me als mid-vijftiger nog steeds erg goed. Ik ben gezond, vitaal en ik heb veel energie die ik graag deel met mijn fans en met mijn publiek. Zingen is mijn leven, zeker als ik carte blanche krijg en mijn ding mag doen zoals nu bij mijn nieuw platenlabel Sony-Ariola. Met een jonge ploeg blijven we jong, houden we van het leven en genieten we van elk moment dat ons allen overkomt. Mooi toch!”




De nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’ van Semino Rossi is samen met 13 andere liedjes terug te vinden op Semino’s nieuwste album ‘Ein Teil von mir’. Die cd verscheen twee weken geleden en heeft ondertussen de 1ste plaats bereikt in de Oostenrijkse hitparade, de 4de plek in Duitsland en de 2de plek in Zwitserland. Ook in ons land is het legioen Semino Rossi-fans indrukwekkend. Vier keer stond een van de vijf populairste Oostenrijkse artiesten al op het podium in ons land, in een nagenoeg uitverkochte Ethias Arena. Vrijdag 18 mei keert Semino met z’n nieuwe Europese ‘Ein Teil von mir’-tournee terug naar Hasselt voor opnieuw een memorabele avond met zijn Belgische fans.



Semino Rossi’s nieuwe single ‘Wir sind im Herzen jung’ en het nieuwe album ‘Ein Teil von mir’ zijn uitgebracht door Sony Music.

Bio van Semino Rossi

Meer Over:

Semino Rossi