.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
vrijdag 3 februari 2017

Sasha & Davy doen het met vlotte Nederlandstalige pop

Sasha & Davy stellen eerste single uit nieuw album voor.


Hoeveel schuifjes zitten er nog in de Sasha & Davy-lade? Een hele hoop, want als er één koppel is dat het etiket ‘muzikale veelzijdigheid’ verdient, dan zijn zij het wel.

Na het feestelijke ‘Ik pas gewoon perfect bij jou’ – een liedje dat de imperfecties tussen mannen en vrouwen op een positieve manier in beeld bracht – kiest het koppel nu voor Nederlandstalige pop met een country-touch. “Wij zijn er inderdaad niet vies van om muzikaal te experimenteren”, zegt Davy Gilles lachend. “We zaten in de studio bij Edwin de Groot, toen ik tijdens de opnames het refrein van ‘Op elk moment’ hoorde. Ik was meteen verkocht. Het bleef de hele dag in m’n hoofd hangen. Het is een vlot, Nederlandstalig liedje met een radiovriendelijk karakter, dat we ook kunnen zingen tijdens onze optredens. ‘Op elk moment’ is hét perfecte nummer. Het is precies waar Sasha & Davy voor staan. Dit is het gevoel dat wij willen uitstralen op het podium.”

Ook Davy’s vrouw, Sasha is erg te spreken over het nieuwe werk dat er zit aan te komen. Edwin de Groot en Marcel Fisser schreven een geweldig nummer voor ons! Op het album ‘Wij zijn één’ was ‘Dromen van elkaar’ één van mijn lievelingsliedjes en ‘Op elk moment’ past daar perfect achter. Je kan die twee liedjes na elkaar spelen, alleen is het verschil dat we het Alphabeat-achtig soundje nu hebben ingeruild voor moderne pop met een klein scheutje country. Ach, ik denk niet dat men Sasha & Davy moet vergelijken met één bepaalde stijl. Net daarom houden wij zoveel van onze grote kast met al die verschillende muzikale lades die wij kunnen opentrekken wanneer we willen.”

De nieuwe Sasha & Davy single ‘Op elk moment’ is vanaf maandag 6 februari digitaal te koop op iTunes en te beluisteren via streaming.

Bio van Sasha & Davy

Meer Over:

Sasha & Davy