.
Sarah-Lynn Clerckx in Familie
zondag 17 juli 2022

Sarah-Lynn Clerckx: “Ik verdien daar niet zoveel mee”

Ze is ook een beetje een influencer

Het is al 4 jaar geleden dat Sarah-Lynn Clerckx 'Familie' heeft verlaten om zich te concentreren op haar studies. Na 14 jaar mee te hebben gespeeld in de reeks, zou je denken dat er vriendschapsbanden voor het leven zijn gesmeed. Maar niks is minder waar.

“Jammer genoeg niet, dat verwatert, hé. Alleen met Bas Van Weert, de vroegere Cédric, heb ik soms nog contact. We hebben een tijdje samengewoond voor ‘Ik u ook’, omdat we tijdens de coronapandemie in bubbels moesten werken”, legt ze uit in Tv Familie.

Deze zomer is Sarah-Lynn te zien in de nieuwe Vlaamse film ‘FOMO’. Een film vol influencers van eigen bodem. Een groepje waartoe ook Sarah-Lynn behoort.

“Nu en dan vraagt en merk om een samenwerking. En dan doe ik dat. Maar ik ben daar zelf niet echt mee bezig. En ’t is niet dat ik er veel geld mee verdien hoor. Ik zie dat eerder als een bijverdienste.”S

De jonge actrice concentreert zich liever op Thibaut, met wie ze al 0 maanden samen is. Ze wonen samen in Antwerpen en kijken uit naar de vrije tijd die ze samen zullen hebben. “Al zal ik in augustus ook moeten studeren voor m’n tweede zit. Ik heb een paar herexamens, maar dat is niet erg.”

Bio van Sarah-Lynn Clerckx

Meer Over:

Sarah-Lynn Clerckx