.
News Image

Sammy Moore verrast met nieuwe single

Nieuwe , gevoelige single  én videoclip voor Sammy Moore.​


Na een aantal vlotte eigen nummers en zijn cover van “Samen Zijn” van Willeke Alberti, pakt Sammy Moore deze keer uit met een uiterst gevoelige ballade. De doorleefde wijze waarop hij “Hou Me Vast” brengt , bewijst dat hij de tekst helemaal zelf en vooral volledig vanuit zijn hart schreef. Het muziekarrangement was ook voor dit nieuwe nummer volledig in handen van zijn vaste songwriter Jim Nijs. Afgelopen donderdag werd de videoclip van deze nieuwe single opgenomen in het Fakkeltheater in Antwerpen in productie van Lex de Groot. In het stijlvolle decor werd aan élk detail gedacht ..Sammy zelf reed ’s ochtends nog kilometers extra om oa dé juiste microfoon te vinden om dit nummer in beeld te brengen … de glimmende retromicrofoon is een echte blikvanger in de clip.



Sammy weet “Hou Me Vast “ op uiterst gevoelige wijze te brengen. Met zijn stemtimbre en zijn uitstraling benadrukt hij de boodschap die hij met dit lied wil brengen….de onmetelijke liefde voor zijn vrouw. In de clip wordt hij bijgestaan door 3 professionele muzikanten en een danseres . Jim Nijs, waarover eerder al sprake, is van opleiding klassiek geschoolde pianist en wat voor één . Enkele jaren geleden spitste hij zich toe op de Nederlandstalige muziek. Bijna alle eigen nummers van Sammy Moore werden door Jim ( en Sammy) geschreven en hun geweldige samenwerking begint serieus zijn vruchten af te werpen.



Yannick de Pauw zorgt tijdens het nummer voor een huzarenstukje ‘gitaarspelen’ waardoor het nummer een pittig tintje krijgt. Deze professionele muzikant heeft op zijn jeugdige leeftijd al een palmares om “U” tegen te zeggen. Hij reisde de wereld rond met verschillende muzikale projecten, maakt deel uit van Scala en is op dinsdag 21 februari te zien in Gent met het gloednieuwe evenement VIGILANTE waarover de Showbizz-Site eerder reeds schreef.



De vrouwelijke violiste die stijlvol in de clip aantreedt is Milena de Barquin. Op 17 jarige leeftijd behaalde zij de eerste prijs in het koninklijke Muziek conservatorium van Luik, vervolmaakte haar opleiding in Parijs en werkte vervolgens als concertmeester voor Helmut Lotti. Nadien werkte zij mee aan verschillende internationale projecten waarbij ze haar vioolspel laat doorklinken in de meest uiteenlopende muziekgenres : house , electro,…



Danseres van dienst is Evelien Ceulemans : elegantie en souplesse ten top !! Zij studeerde af aan de koninklijke balletschool in Antwerpen, was finaliste in So You Think You Can Dance in 2009 , leefde de afgelopen jaren volgens een heel drukke agenda : Praga Khan, Het K3 ballet, Tegen de sterren op, massa’s nationale en internationale projecten zoals Franco Dragone, Studio 100… ze deed en doet het allemaal !



De combinatie van en de interactie tussen deze 5 getalenteerde artiesten, maakt de videoclip tot wat het is : een juweeltje dat ieders gevoelige snaar weet te raken.


Bio van Sammy Moore

Meer Over:

Sammy Moore