.
Salim Seghers
dinsdag 15 augustus 2023

Salim Seghers: “Ik stond ’s ochtends aan Will zijn raam” 

Het was niet goed genoeg 

Begin nooit een relatie met een fan, wordt wel eens tegen een artiest gezegd. Maar daar had Salim Seghers geen oren naar. Hij werd smoorverliefd op Miranda, een vrouw die hij leerde kennen tijdens één van zijn optredens.

“Ze kwam om een foto vragen en van het één kwam het ander. Miranda was trouwens ook een heel grote fan van Will Tura. Haar moeder en zij waren kleermaaksters en ze maakten veel kostuums voor het orkest van Will”, vertelt Salim aan Primo.

Ook Salim was fan van Will Tura. Zo stond hij zelfs op een ochtend voor zijn deur om te laten horen wat hij kon.

“Dan riep hij: ‘Ik lig nog maar net in bed, ik heb vannacht opgetreden. Maar allez, laat me eens horen wat je hebt geschreven.”

Will gaf nadien ook zijn eerlijke mening. Zo kreeg Salim te horen dat zijn nummer niet goed genoeg was voor de hitparade. “Maar ik heb die liedjes toch opgenomen in de studio. In de studio liep op een dag een zekere meneer Lambrechts rond van de platenfirma Monopole. Hij vond mijn nummer te bombastisch en herschreef het helemaal. Het werd ‘Verlaat me nooit’. Maar ik was diep ongelukkig, want het was mijn liedje niet meer.”