.
News Image

Royalty-watcher: “ze was de eerste prinses die in bikini gefotografeerd werd”

Het koningshuis mag gezien worden

Het mag gezegd worden, het Belgische koningshuis bestaat uit een aantal erg knappe vrouwen. Koningin Fabiola was vele jaren geleden een prachtige dame, maar ook Paola, Mathilde en Elisabeth zijn stuk voor stuk knappe dames. Elk met hun eigen klasse, elk met een eigen stijl.

Royaltywatcher Joëlle Vanden Houden volgde de ontwikkeling van stijl de afgelopen jaren op de voet. Ze deelt haar bevindingen in Tv Familie. “Paola ontwikkelde door de jaren een eigen stijl. ‘Ze experimenteerde ook vaak met make-up, inclusief brede eyeliner en geprononceerde mascara. ‘Plastische chirurgie heeft ze nooit gedaan. Ze verraste wel geregeld met een nieuw kapsel. Paola was een trendsetter.”

Bovendien onthult ze nog een extra weetje over de toenmalige koningin. “Wist je trouwens dat Paola de eerste prinses was die gefotografeerd werd in bikini? Ze is ooit het Vaticaan buitengezet omdat ze een te kort rokje droeg. Ja, Paola is een durver. En nu bewijst ze dat het wel degelijk mogelijk is om stijlvol ouder te worden. Paola is nog erg koket. Zelfs met haar wandelstok.”