.
Roxeanne Hazes
zaterdag 16 december 2023

Roxeanne Hazes: “Het liep soms stevig uit de hand”

Ze werd vaak gepest

Roxeanne Hazes heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Niet alleen was haar vader verslaafd aan alcohol, zelf werd ze als kind ook gepest. Dat kwam vooral doordat haar vader de bekende zanger André Hazes was.

“Mijn vader stond vaak in de roddelbladen. Omdat hij veel dronk, of omdat mijn ouders weer uit elkaar gingen - er was altijd onrust. Hij was anders dan de meeste andere vaders op school, die advocaat of dokter waren. In de ogen van de andere kinderen had mijn vader geen 'belangrijke' baan, dus begonnen ze me daarmee te pesten. Ik was ook best wel op mezelf, ik was altijd aan het tekenen in de les en ik vond het moeilijk om vrienden te maken. Een makkelijk slachtoffer om te pesten, dus”, vertelt ze aan Humo.

Na de dood van haar vader werd ze veel brutaler en hield het pesten op. Dat was na het overlijden van haar vader, toen ze elf was.

“Ik begon voor mezelf op te komen. Het liep soms uit de hand, ik werd driftig en dat mondde al eens uit in vechtpartijen op school. Dat is voorbij, gelukkig, ik heb nul agressie in mijn lijf. Tenzij het over mijn gezin gaat, dan kan ik nog steeds fel reageren.”

Bio van Roxeanne Hazes

Meer Over:

Roxeanne Hazes